Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Enquête evaluatieonderzoek Richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming 2019

  

Op initiatief van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk (BPSW) ontwikkelt het Programma Richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming richtlijnen voor jeugdprofessionals en ondersteunt het bij de invoering ervan. Op dit moment zijn er 14 richtlijnen beschikbaar en twee in ontwikkeling. Daarnaast faciliteert het programma op allerlei manieren het gebruik van richtlijnen (in contact met kinderen en ouders, teams, organisaties, opleidingen etc.), bijvoorbeeld door de ontwikkeling van ondersteunend materiaal.

Met deze enquête wil het programma zicht krijgen op het gebruik van richtlijnen in jeugdhulp en jeugdbescherming. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en mening. Ook als je de richtlijnen nog niet kent of gebruikt nodigen we je uit de enquête in te vullen.

Door het invullen van deze enquête maak je kans op een Bol.com bon van 25 euro. Invullen kan tot en met 7 oktober 2019 en kost je circa 10 à 15 minuten. Het is mogelijk om je antwoorden tussentijds op te slaan.
We berichten over de resultaten via de website en nieuwsbrief van de richtlijnen.

Onderzoeksbureau Praktikon voert de enquête uit in opdracht van het Programma Richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

 

Hartelijk dank voor je hulp!